Ulei de masline extravirgin

Ulei de masline extravirgin Aristeon

24,00 lei

Ulei de masline extravirgin cu aciditate scazuta obtinut prin presarea la rece numai a maslinelor din soiul KORONEIKI, este certificat de catre TUV Grecia, ambalat in recipient dintr-un aliaj metalic special pentru a fi protejat de lumina solara. Ideal pentru salate, prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau consumat ca atare.

Ambalaj: 0.25 litri
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Transport gratuit la comenzi peste 330 RON

 

Pachete promo si produse la oferta

 

Ai intrebari? Suna la 0755 110 916

Ulei de masline extravirgin calitate PREMIUM antioxidant natural cu gust unic de Zakynthos, cu o aroma untoasa si parfum delicat de iarba proaspat taiata

Cu ce este diferit fata de alte uleiuri de masline?

In primul rand, NU ESTE UN AMESTEC din mai multe uleiuri.

Este obtinut dintr-o singura varietate de masline: KORONEIKI, din care se obtine cel mai complet ulei de masline – standard mondial in obtinerea uleiul de masline

De unde provine?

Din Insula Zakynthos, cea mai fertila insula Ionica, zona geografica protejata (certificare IGP)

Din masline recoltate cu mana. Maslina cu maslina.

Recoltarea maslinelor din plantatii certificate AGRO2-1, AGRO2-2 se face manual pentru a se evita vatamarea maslinelor lucru ce ar afecta negativ calitatea uleiului

Este presat la rece? Evident.

Presarea se face la rece la o temperatura de maxim 27°C in maxim 3 zile de la recolatare.

Cum este ambalat?

In cutii sau bidoane de metal, special create pentru a impiedica patrunderea razelor solare. Ambalajele permit pastrarea TUTUROR calitatilor deosebite ale acestui ulei.

Este certificat?

Da. Are certificari TUV Grecia, PGI-indicatie geografica protejata, Ulei de masline extravirgin cu aciditate scazuta obtinut prin presarea la rece numai a maslinelor din soiul KORONEIKI, este certificat de catre TUV Grecia, ambalat in recipient dintr-un aliaj metalic special pentru a fi protejat de lumina solara. Ideal pentru salate, prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau consumat ca atare.

La ce se poate folosi cel mai des?

La salate, la prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau consumat ca atare precum si retete cosmetice si diete alimentare. Daca vrei, il poti face chiar si cadou...

2 Produse